MITÄ TARKOITTAVAT A-RYHMÄ JA B-RYHMÄ?

Käyttäjä arvotaan alkukyselyn jälkeen joko A- tai B-ryhmään. A-ryhmän käyttäjä saa ohjelman materiaalin käyttöönsä heti arvonnan jälkeen. B-ryhmän käyttäjä saa ohjelman materiaalin käyttöönsä neljän viikon kuluttua arvonnasta täytettyään seurantakyselyn. Tieto odotusajan päättymisestä tulee viestillä.
 

KUINKA KAUAN OHJELMA KESTÄÄ?

Ohjelma kestää neljä viikkoa. Kun A-ryhmään kuuluva käyttäjä on käyttänyt sivustoa neljä viikkoa, hän saa viestin, jossa pyydetään täyttämään seurantakysely. Tämän jälkeen ohjelma on suoritettu. Seurantakysely toistuu uudelleen neljän viikon kuluttua. B-ryhmään kuuluva käyttäjä täyttää ensimmäisen seurantakyselyn ennen ohjelman aloittamista. Myös B-ryhmään kuuluvalla käyttäjällä on neljä viikkoa aikaa käyttää sivustoa, jonka jälkeen häntä pyydetään vastamaan toiseen seurantakyselyyn.
 

SAAKO MUISTUTUSVIESTIT POIS PÄÄLTÄ?

Muistutusviestit saa kytkettyä pois päältä profiilista. Suosittelemme kuitenkin pitämään ne päällä.
 

MIKÄ ON HARJOITTELUSIVUJEN TARKOITUS?

Voit halutessasi harjoitella teemoihin liittyviä vanhemmuuden taitoja harjoittelusivuilla. Suosittelemme harjoittelemaan kunkin teeman taitoja vähintään kaksi päivää. Harjoiteltaviksi taidoiksi on hyvä valita sellaisia taitoja, joita pystytte harjoittelemaan perheessänne tavallisessa arjessanne. Pystyt hyödyntämään ohjelmasta oppimiasi taitoja perheenne arjessa ohjelman päättymisenkin jälkeen, joten säännöllinen harjoittelu on kannattavaa.
 

JÄTIN OHJELMAN KESKEN, MUTTA HALUAN NYT JATKAA SITÄ. ONKO TÄMÄ MAHDOLLISTA?

Ohjelma on auki neljä viikkoa, jonka aikana sinulla on pääsy ohjelman materiaaleihin. Jos esimerkiksi keskeytit ohjelman viikolla kaksi ja haluat jatkaa sitä viikolla neljä, ehdit vielä käyttää ohjelmaa neljännen viikon loppuun saakka ennen kuin se sulkeutuu. Ohjelmaa ei pysty jatkamaan sen sulkeutumisen jälkeen.
 

SAANKO OHJELMAN MATERIAALIA JA REKISTERÖITYMISKOODIA JAKAA ETEENPÄIN?

Ohjelman materiaali on tarkoitettu sinun ja perheesi käyttöön, joten ethän jaa sitä tai rekisteröitymiskoodia eteenpäin. Ohjelma on vielä tutkimusvaiheessa ja on tärkeää, että tiedämme, mistä asiakas on saanut rekisteröitymiskoodin. Ohjelman materiaali on tekijänoikeussuojattu.

 

Jos sinulle jäi jotain kysyttävää mieleen, vastaamme mielellämme:

 

olelasna@utu.fi

 

Etusivu

Rekisteröidy

Kirjaudu

Käytössäsi on Internet Explorer -selain. Tämä verkkosivu ei toimi oikein tietoturvattomalla Internet Explorer -selaimella. Suosittelemme vaihtamaan selainta.