KUINKA KAUAN OHJELMA KESTÄÄ?

Ohjelma kestää kahdeksan viikkoa ja sen jälkeen sinua pyydetään vastaamaan seurantakyselyyn. Vastattuasi voit jatkaa harjoittelua ohjelman parissa tutkimuksen keston ajan (ainakin vuoden 2022 loppuun asti).
 

SAAKO MUISTUTUSVIESTIT POIS PÄÄLTÄ?

Muistutusviestit saa kytkettyä pois päältä profiilista. Suosittelemme kuitenkin pitämään ne päällä.
 

MIKÄ ON HARJOITTELUSIVUJEN TARKOITUS?

Voit halutessasi harjoitella teemoihin liittyviä vanhemmuuden taitoja harjoittelusivuilla. Suosittelemme harjoittelemaan kunkin teeman taitoja vähintään kaksi päivää. Harjoiteltaviksi taidoiksi on hyvä valita sellaisia taitoja, joita pystytte harjoittelemaan perheessänne tavallisessa arjessanne. Pystyt hyödyntämään ohjelmasta oppimiasi taitoja perheenne arjessa ohjelman päättymisenkin jälkeen, joten säännöllinen harjoittelu on kannattavaa.
 

SAAKO OHJELMAN MATERIAALIA JA REKISTERÖITYMISKOODIA JAKAA ETEENPÄIN?

Ohjelman materiaali on tarkoitettu sinun ja perheesi käyttöön, joten ethän jaa sitä tai rekisteröitymiskoodia eteenpäin. Ohjelma on vielä tutkimusvaiheessa ja on tärkeää, että tiedämme, mistä asiakas on saanut rekisteröitymiskoodin. Ohjelman materiaali on tekijänoikeussuojattu.
 

Jos sinulle jäi jotain kysyttävää mieleen, vastaamme mielellämme:
olelasna@utu.fi

Etusivu

Rekisteröidy

Kirjaudu

Käytössäsi on Internet Explorer -selain. Tämä verkkosivu ei toimi oikein tietoturvattomalla Internet Explorer -selaimella. Suosittelemme vaihtamaan selainta.