VAD MENAS MED A-GRUPPEN OCH B-GRUPPEN?

Efter att användaren svarat på förfrågningarna, blir användaren slumpmässigt placerad i endera grupp A eller grupp B. Grupp-A får tillgång till materialet i programmet genast. Grupp B får tillgång till materialet om fyra veckor, då man först fyllt i förfrågningarna en andra gång. Info om när väntetiden för grupp B tar slut, kommer per sms.
 

HUR LÄNGE RÄCKER PROGRAMMET?

Programmet pågår i fyra veckor. När en användare från gruppen A har använt programmet fyra veckor, får användaren ett meddelande där man ombeds fylla i förfrågningar. Efter det är programmet avklarat. Uppföljningsförfrågningarna upprepas ännu om fyra veckor.   Användaren från gruppen B fyller i en förfrågning innan påbörjandet av programmet. Efter det får man tillgång till programmet för fyra veckor, varefter man ombeds fylla i följdförfrågningen.
 

KAN MAN STÄNGA AV PÅMINNELSE-MEDDELANDEN?

Påminnelse-meddelanden kan stängas av från profilen, men vi rekommenderar att ha dem på.
 

VILKET ÄR SYFTET MED ÖVNINGSSIDORNA?

Du kan träna på dina föräldrafärdigheter på övningssidorna. Vi rekommenderar att du tränar på varje tema minst två dagar. Välj helst sådana färdigheter som du kan träna på i er vanliga vardag tillsammans med barnet. Du kan tillämpa de färdigheter du lär dig i programmet i er vardag, även efter programmet. Därför lönar det sig att träna regelbundet.
 

JAG LÄMNADE PROGRAMMET PÅ HÄLFT, MEN NU VILL JAG FORTSÄTTA. ÄR DET MÖJLIGT?

Programmet är öppet fyra veckor från och med att du fått tillgång till materialet. Om du tog en paus i programmet under andra veckan och vill fortsätta igen fjärde veckan, har du endast en vecka tills programmet stängs.  Du kan INTE fortsätta programmet efter att det stängts. 
 

FÅR MAN VIDAREBEFODRA PROGRAMMETS MATERIAL OCH INLOGGNINGSKOD?

Programmets material är till för dig och din familj, varför vi ber dig att inte dela registreringskoden med andra. Programmet är ännu i undersökningsfasen och det är viktigt att vi vet varifrån familjen fått registreringskoden.  Programmets material är upphovsrättsskyddat.

 

Om du ännu funderar på något, svarar vi gärna på frågor:

olelasna@utu.fi

 

Förstasida

Registrera

Logga in

Käytössäsi on Internet Explorer -selain. Tämä verkkosivu ei toimi oikein tietoturvattomalla Internet Explorer -selaimella. Suosittelemme vaihtamaan selainta.