Sivuston päivitystöistä johtuen uusien käyttäjien rekisteröityminen on tällä hetkellä suljettu. Rekisteröityminen on jälleen avoinna 26.1.2022.

Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, voit jatkaa sivuston käyttöä normaalisti.

Ole läsnä
lapsellesi

KENELLE?

Ohjelma on suunnattu 3-vuotiaiden lasten vanhemmille. Se sopii kaikille, jotka haluavat vahvistaa vanhemmuuden taitojaan.

TAVOITTEET

Ohjelma keskittyy myönteisen vanhemmuuden taitoihin. Ohjelman avulla voit vahvistaa vanhemmuuden taitojasi.

Tällä hetkellä ohjelma on osa tutkimusta. Tämä tarkoittaa sitä, että ensin sinua pyydetään täyttämään muutamia kyselyjä ja sen jälkeen tietokone arpoo, pääsetkö ohjelmaan heti, vai 4 viikon kuluttua. Tällä tavoin voimme arvioida ohjelman toimivuutta ja vaikutuksia.

Älä lannistu – tutkimukseen kuuluu tylsiäkin juttuja. Tulet pääsemään ohjelmaan ennemmin tai myöhemmin. Mikäli perheesi valikoituu satunnaisesti (arpomalla) ryhmään joka saa ohjelman 4 viikon kuluttua, on tärkeää, että et käytä ohjelmaa ennen sitä (esimerkiksi naapurin tai kaverin luona). Vain näin voimme luotettavasti arvioida ohjelman vaikutuksia.

Katso esittelyvideo

Miten ohjelma toimii?

Ohjelma toimii internetissä. Ohjelmaan sisältyy lukemista, harjoituksia, esimerkkivideoita sekä kyselyjä. Sinulla on neljä viikkoa aikaa käydä ohjelma läpi. Ohjelmassa on viisi teemaa ja suositusaika kunkin teeman läpikäymiselle on vähintään kaksi päivää. Uusi teema aukeaa, kun olet läpikäynyt edellisen teeman materiaalin.

Ohjelmassa keskitytään vanhemman toimintaan ja työskentelyn tavoitteena on myönteisten vanhemmuuden taitojen vahvistaminen. Tämä on tärkeää pitää mielessä koko ohjelman ajan.

Ohjelman materiaali on tarkoitettu sinun ja perheesi käyttöön. Ethän jaa sitä eteenpäin.

Miten saat ohjelmasta eniten irti

Sinulla on neljä viikkoa aikaa käydä ohjelman sisältö läpi ja tehdä sivustolla olevat tehtävät. Toimi harjoittelusivuilla olevien ohjeiden mukaan ja harjoittele teemassa käsiteltävää taitoa lapsesi kanssa.

Muista: myönteisiä vanhemmuuden taitoja voi vahvistaa harjoittelemalla niitä.

 

 

 

Kenelle?

Ohjelma on suunnattu 3-vuotiaiden lasten vanhemmille. Se sopii kaikille, jotka haluavat vahvistaa vanhemmuuden taitojaan. 

Ohjelmaan pääset oman lastenneuvolasi kautta.

Tavoitteet

Ohjelmassa keskitytään myönteisen vanhemmuuden vahvistamiseen. Huomio on erityisesti vanhemman omassa toiminnassa.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, ota yhteyttä: olelasna@utu.fi

 

TERVETULOA MUKAAN OHJELMAAN!

 

Etusivu

Rekisteröidy

Kirjaudu

Käytössäsi on Internet Explorer -selain. Tämä verkkosivu ei toimi oikein tietoturvattomalla Internet Explorer -selaimella. Suosittelemme vaihtamaan selainta.