Ole läsnä
lapsellesi

KENELLE?

Ohjelma on suunnattu 3-vuotiaiden lasten vanhemmille. Se sopii kaikille, jotka haluavat vahvistaa vanhemmuuden taitojaan.

TAVOITTEET

Ohjelma keskittyy myönteisen vanhemmuuden taitoihin. Ohjelman avulla voit vahvistaa vanhemmuuden taitojasi.

Osallistumalla voit vaikuttaa!

Osallistumalla ohjelmaan sinulla on mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa siihen, miten lapsiperheiden digitaalisia palveluja voidaan kehittää.

Tällä hetkellä ohjelma on osa tutkimusta. Tämä tarkoittaa sitä, että ensin sinua pyydetään täyttämään muutamia kyselyjä ja sen jälkeen tietokone arpoo, pääsetkö ohjelmaan heti, vai 5 viikon kuluttua. Tällä tavoin voimme arvioida ohjelman toimivuutta ja vaikutuksia.

Älä lannistu – tutkimukseen kuuluu tylsiäkin juttuja. Tulet pääsemään ohjelmaan ennemmin tai myöhemmin. Mikäli arpoudut ryhmään joka saa ohjelman 5 viikon kuluttua, on tärkeää ettet käytä ohjelmaa ennen sitä (esimerkiksi naapurin tai kaverin luona). Vain näin voimme luotettavasti arvioida ohjelman vaikutuksia.

Katso esittelyvideo

Miten ohjelma toimii?

Ohjelma toimii internetissä. Ohjelmaan kuuluu lukemista, harjoituksia, videoita sekä kyselyitä. Ohjelmassa on viisi teemaa. Suositusaika yhden teeman läpikäymiseen on viikko. Uusi teema aukeaa kolmen päivän välein, mikäli olet läpikäynyt edellisen teeman materiaalin.

Ohjelma keskittyy myönteisten vanhemmuuden taitojen vahvistamiseen ja vanhemman toimintaan. Tämä on tärkeää pitää mielessä koko ohjelman ajan.

Miten saat ohjelmasta eniten irti

Hyödyt parhaiten ohjelmasta, kun käyt sisällön läpi viiden viikon kuluessa ja teet tehtäviä, jotka edistävät opittujen taitojen käyttämistä.

Muista: myönteisiä vanhemmuuden taitoja voi vahvistaa harjoittelemalla niitä. Ohjelmaan sisältyvät harjoitustehtävät auttavat siinä.

Kenelle?

Ohjelma on suunnattu 3-vuotiaiden lasten vanhemmille. Se sopii kaikille, jotka haluavat vahvistaa vanhemmuudentaitojaan. 

Ohjelmaan tullaan mukaan oman lastenneuvolan kautta.

Tavoitteet

Ohjelma keskittyy myönteisen vanhemmuuden taitoihin. Huomio on erityisesti vanhemman omassa toiminnassa. Ohjelman avulla voit vahvistaa vanhemmuuden taitoja

TERVETULOA MUKAAN OHJELMAAN!

Etusivu

Rekisteröidy

ログイン

Käytössäsi on Internet Explorer -selain. Tämä verkkosivu ei toimi oikein tietoturvattomalla Internet Explorer -selaimella. Suosittelemme vaihtamaan selainta.